Pomáhejte nám při svých nákupech na internetu – nestojí vás to ani korunu navíc.

Jak to funguje?

Nejprve zvolíte, komu chcete pomáhat a pak už nakupujete tak, jak jste zvyklí. Z každého vašeho nákupu pošle internetový obchod určité procento na dobrou věc jako poděkování a vy samozřejmě nezaplatíte nic navíc.

Givt.cz nabízí více než tisíc partnerských e-shopů a několik tisíc dobročinných organizací, kterým můžete pomáhat, včetně nás – Podpora ledního hokeje žen z.s. Princip jak to funguje znázorňuje přehledná grafika od Givt.cz:

Zdroj: givt.cz

 

Jak nás můžete podpořit? Postupem vás provedeme:

V naší aplikaci si můžete naskenovat QR kód, nebo kliknout na odkaz do obchodu, kde jsme pro vás nastavili organizaci Podpora ledního hokeje žen – stačí už jen nakoupit 🙂

Využít můžete také Pomocníka v prohlížeči (nefunguje na mobilních telefonech):

Krok 1 – instalace do prohlížeče

Klikněte na zelené tlačítko „Získat pomocníka Givt.cz“:

Do svého internetového prohlížeče si z odkazu nainstalujte pomocníka (nově podporuje i Safari):

Při instalaci si vytvořte vlastní účet na Givt.cz a nastavte, že organizace, které chcete pravidelně přispívat je Podpora ledního hokeje žen z.s.který zajišťuje činnost týmu HC Kobra Praha ženy. Volbu organizace můžete provést také při prvním nákupu, jakmile vám vyskočí okénko s pomocníkem, zadáte naši organizaci a ta zůstane uložená i pro příště – Pomocník se vás pak pouze zeptá, jestli i tentokrát chcete pomáhat. Ve svém profilu pak můžete sledovat jakými částkami jste při svém nákupu komu přispěli.

Krok 2 – nákupy

5 tipů pro nakupování s Givtem:

  1. Musí být povolené soubory cookies
  2. Vypnutý Adblock a podobné blokátory reklam a cookies
  3. Slevové kupóny z konkurenčních webů – odměnu získají oni, ne naše organizace
  4. Nepřeskakujte na jiné weby a neotevírejte další okna
  5. Využijte Pomocníka v prohlížeči na PC, ať nezapomenete pomáhat 🙂

Po instalaci vám při nákupu na některém z podporovaných eshopů vždy vyskočí oznámení, že z vašeho nákupu bude zasláno nějaké procento spolku Podpora ledního hokeje žen, z.s.

Nákup z mobilního telefonu

Nákup s příspěvkem můžete zahájit také přímo na stránkách givt.cz (pokud budete například nakupovat přes mobilní telefon, nebo jiné zařízení). Stačí vyhledat podporovaného prodejce a organizaci Podpora ledního hokeje žen z.s.:

Tento postup s přesměrováním z webu Givt.cz je jediný použitelný na mobilních telefonech iPhone.
Pro nákup prostřednictvím mobilního telefonu Android můžete využívat také aplikaci Givt.cz, kde si můžete nastavit podporovanou organizaci a vstoupit do e-shopu s podporou této vybrané organizace rovnou z aplikace.

K navýšení ceny při nákupech nedochází, příspěvek platí obchodník a Givt.cz následně část pošle podpořené organizaci.

 

Budeme rádi, když se rozhodnete nás tímto způsobem podpořit a děkujeme za vaši přízeň. 🙂